Dávky v hmotnej núdzi - Tichý, Miroslav
Stav hmotnej núdze - kedy oň ide. Príjem na účely dávok hmotnej núdze, čo sa za príjem nepovažuje. Komu patrí aktivačný príspevok. Výška dávky a príspevku v hmotnej núdzi.