Úrazové dávky - Mrukviová Tomiová, Sandra
Aj napriek všetkým opatreniam zamestnávateľov môže u zamestnancov dôjsť k vzniku choroby z povolania alebo k pracovnému úrazu. Aké nároky si môže uplatniť postihnutý zamestnanec. Aké ďalšie úrazové dávky sa poskytujú z úrazového poistenia.