Vstupná cena hmotného majetku - Vanková, Lucia
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vysvetlenie odpisovania vstupnej ceny pri majetku v podielovom spoluvlastníctve účastníkov združenia a majetku nadobudnutého podnikovými kombináciami.