Covernance of international distributors through incentive travel programmes: insights from manufacturing entrprises - Stadlmann, Christian
Distribútori sú významné vývozné kanály pre medzinárodne aktívne pôsobiace malé a stredné podniky. Efektívna správa týchto členov kanálu je rozhodujúca pre predaj výrpbkov a marketingový úspech.