Pracovný úraz zamestnanca - Jaško, Jozef
Vznik pracovného úrazu - povinnosti zamestnanca a zamestnávateľa. Úkony, ktoré je potrebné vykonať po vzniku pracovného úrazu. Sankcie, ktoré môžu vzniknúť zamestnávateľovi.