Use of IT for adapting migrants - Kultan, Jaroslav, 1960-
Aktuálnym problém migračných tokov vo vzdelávaní v reálnom a elektronickom prostredí. Analýza pozitívnych a negatívnych skúseností s virtuálnymi platformami. Návrh pre riadenie a hodnotenie spätnej väzby v procese virtuálneho vzdelávania.