Metódy hodnotenia pracovníkov - Kopčíková, Mária
Hodnotenie by malo byť v každej organizácii vykonávané s istým cieľom. Ciele hodnotenia. Metódy hodnotenia pracovníkov. Ako by mal vyzerať proces hodnotenia. Hodnotiaci rozhovor. Verbálne zručnosti a zvládnutie komunikácie zo strany hodnotiteľov.