Štatistické skúmanie závislosti v jazyku R - Páleš, Michal, 1984-
Základné informácie o štatistickom skúmaní v závislosti (regresná a korelačná analýza) v jazyku R. V postupnom slede sú uvedené zodpovedajúce riešenia vybraných úloh predmetného príkladu v jazyku R.