Etika užívania chytroliekov v kontexte MacIntyrovej etiky cností - Gráfová, Lucia
Užívanie chytroliekov v akademickom prostredí môže mať deštruktívne sociálne dôsledky v oblasti praxe, ktorou je v tomto kontexte vzdelávanie a malo by byť považované za morálny podvod. Kritika kognitívneho dopingu vychádza z MacIntyrovej analýzy cností, interných dobier a praxe.