Filozofia v islamskom svete - Mičaninová, Mária
Rozhovor s profesorom Petrom Adamsonom, ktorý je od roku 2012 profesorom pre neskorú antickú a arabskú filozofiu na Ludwig-Maxmilien Universität v Mníchove a spolu s profesormi Christofom Rappom a Oliverom Primavesim riaditeľom Munich School of Ancient Philosophy.