Verifying of Beta convergence for south east countries of Asia - Blaško, Michaela
Verifikácia Beta convergencie metódou najmenších štvorcov. Výskum bol robený na 9 krajinách juhovýhodnej Ázie za roky 2000-2015. Hypotéza - HDP na obyvateľa rastie rýchlejšie v menej rozvinutých ekonomikách.