Analysis of the current state of online reputation of public institutions and the possibilities of its improvement - Dorčák, Peter, 1979-
Problematika reputácie v digitálnom svete: online reputácia vybraných verejných inštitúcií pôsobiacich na domácom trhu. Skúmanie existencie štatisticky významnej korelácie medzi reputáciou skúmaných subjektov v reálnom a virtuálnom svete. Možnosti a odporúčania pre optimalizáciu reputácie virtuálneho prostredia. Faktory ovplyvňujúce reputáciu v tradičnom a v digitálnom prostredí.