Principy veřejného financování služeb sociální péče v ČR – reflexe a návrhy systémových změn - Vojtíšek, Petr
Reflexia súčasného systému financovania sociálnych služieb v ČR a predloženie návrhu pre úpravu opatrení verejnoprávnej solidarity v sociálnych službách (konkrétne v službách sociálnej starostlivosti) v ČR.