<The> Sustainable housing and strategy 2030 - Vidová, Jarmila, 1967-
Rast spotreby energie vo svete. Trvaloudržatelný vývoj bývania, zelené bývanie. Využívanie obnoviteľných zdrojov energie a vody. Klimatické zmeny. Ochrana životného prostredia a biodiverzity. Jessica - nová cesta využívania fondov EÚ na pomoc udržateľného investovania a rastu miest.