K novelám daňového poriadku za rok 2016 a od 1.1.2017
Stručné informácie o troch novelách zákona č. 563/2009 Z.z. o správe daní (daňový poriadok) - zákon č. 125/2016 Z.z., č. 298/2016 Z.z. a č. 339/2016 Z.z., ktoré boli schválené v priebehu roka 2016. Od 1. novembra 2016 nadobudla účinnosť aj malá novela daňového poriadku, uvedená v zákone č. 447/2015 Z.z.