Účtovanie v lekárni - právnická osoba (s.r.o.) účtujúca v podvojnom účtovníctve - Haščíková, Štefánia
Lekárne podnikajúce ako s.r.o. musia účtovať podľa opatrenia pre vedenie podvojného účtovníctva pre podnikateľov.