Nejvýznamnější překážky uplatnění osob po výkonu tresu odnětí svobody na trhu práce - Bareš, Pavel
Trh práce verzus limitujúce faktory zamestnávania osôb po opustení výkonu trestu. Reintegrácia a opätovné začlenenie osôb s trestnou minulosťou do spoločnosti. Ekonomické a spoločenské nároky, ktoré sú spojené s vysokou mierou recidívy medzi osobami po výkone trestu v Českej republike.