Business demography of Slovakia in terms of legal form of business ownership - Sivašová, Daniela, 1955-
Právne formy vlastníctva podniku na Slovensku - prehľad. Vývoj počtu ekonomických subjektov v období 2000-2013. Vznik a zánik ekonomických subjektov v období 2000-2013.