Inflow and outflow of unemployment in Slovakia - Sokol, Martin
Všeobecný prehľad nezamestnanosti na Slovensku a vo svete. Definícia základných konceptov týkajúcich sa nezamestnanosti, odtoku a prítoku nezamestnaných. Výpovedná hodnota tokov. Dôležitosť miery odtoku nezamestnaných. Analýza odtoku a prítoku nezamestnaných na Slovensku v období 2000-2015. Prehľad autorov, ktorí sa venujú prítokom a odtokom nezamestnaných na Slovensku a v zahraničí.