Some association description methods in the information flows about academic ethics control - Terek, Milan
Dotazníkový prieskum o informačných tokoch akademickej etiky, ktorý prebehol na Vysokej škole manažmentu (VŠM) v Trenčíne a Bratislave. Analýza odpovedí na otázku "Kedy ste sa po prvý raz dozvedeli o pravidlách akademickej etiky na VŠM?" pomocou kontingenčnej tabuľky a chí-kvadrát testu homogenity. Analýza sily asociáce dvoch nominálnych premenných bežnou metódou a navrhovanou menej tradičnou metódou pomocou korigovaných normovaných rezíduí (adjusted standardized residuals) a pomeru šancí (odds ratio), ich vzájomné porovnanie.