<The> Impact of selected factors on death of enterprises - Vojtková, Mária, 1966-
Kvantifikovanie vplyvu vybraných faktorov na zánik podnikov na Slovensku a ich porovnanie za roky 2013 a 2008. Analýza bola vykonaná na údajoch z databázy Demografia podnikov 2013 a 2008 pomocou štatistického systému SAS Enterprise Guide 5.1. Modelovanie zániku podnikov s použitím logistickej regresie.