Důchodová reforma: návod, jak smířit ekvivalenci s fiskální disciplínou - Potůček, Martin
Zmeny v českom dôchodkovom systéme – schválenie a realizácia novely zákona č. 155/1995Sb., o dôchodkovom poistení v ČR. Politické kritéria dodržiavania fiškálnej disciplíny a tiež záruky finančnej udržateľnosti dôchodkového systému.