Česká sociální politika v perspektivě „sociálních investic“ - Sirovátka, Tomáš
Snaha orientovať sa na sociálnu politiku tak, aby dosiahla rastúce požiadavky v rozvoji ľudského kapitálu, vysokú úroveň zamestnanosti a sociálnej ochrany, ako aj požiadavky na vyrovnaný verejný rozpočet a podporu ekonomického rastu. Vývoj vybraných oblastí českej sociálnej politiky v období krízy a po nej (2008-2014).