Analýza způsobu sociálního zabezpečení invalidů z mládí - Holub, Martin
Sociálne zabezpečenie špecifickej skupiny zdravotne znevýhodnených osôb, ktorých invalidita nastala pred 18. rokom veku, a kvôli tomuto zdravotnému obmedzeniu nie sú schopné trvalej zárobkovej činnosti – takzvaní invalidi z mladosti. Medzinárodné porovnanie sociálneho zabezpečenia špecifických skupín zdravotne znevýhodnených osôb a dohovor OSN o právach osôb so zdravotným znevýhodnením.