Differentiating rural areas in Uzbekistan and Slovakia and their classification - Ismailova, Aygul
Rozlišovanie vidieckych oblastí v Uzbekistane a na Slovensku. Identifikácia rozdielov medzi vidieckymi oblasťami týchto krajín pri použití vidiecko-mestskej typológie, založenej na OECD metodológii. Vidiecke oblasti v týchto krajinách sú identifikované hlavne počtom populácie žijúcej v lokálnych vidieckych jednotkách.