Tematizace a konceptualizace sociálního zemědělství ve vztahu k sociálnímu podnikání, multifunkčnímu zemědělství a přístupům „green care“ v České republice - Hudcová, Eliška
Téma sociálneho poľnohospodárstva ako inšpirácia i ako dobrá skúsenosť vzhľadom k dynamickému rozvoju sociálneho podnikania v celoeurópskom kontexte. Sociálne podnikanie v poľnohospodársrve popisuje realitu organizácií, ktorých motiváciou je poskytovanie verejno-prospešných služieb.