Ekonomická výkonnosť a štruktúra ekonomiky - Dujava, Daniel
Pohľad na vzťah medzi ekonomickou výkonnosťou a štruktúrou ekonomiky. Korelácia medzi týmito dvoma veličinami a odhad efektov zmeny štruktúry na zmeny vo výkonnosti. Kvantifikácia časti zmien v ekonomickej výkonnosti vo vybraných vyspelých krajinách od roku 1995 spôsobená zmenami v štruktúre pridanej hodnoty a zamestnanosti.