Financování služeb sociální péče v ČR – teorie a praxe - Průša, Ladislav
Základné teoretické východiská systému financovania sociálnych služieb a štruktúra financovania služieb sociálnej starostlivosti v Českej republike. Očakávané demografické trendy. Kľúčové opatrenia, ktoré by prispeli k odstráneniu existujúcich problémov.