Odkázanosť na pomoc inej osoby v kontexte sociálnych služieb na Slovensku - Repková, Kvetoslava
Vybrané otázky politiky sociálnych služieb na Slovensku, osobitne sociálnych služieb dlhodobej starostlivosti a problémy s ich financovaním. Návrhy, ktoré pre oblasť verejnej politiky odkázanosti na pomoc inej osoby v roku 2014 spracoval Inštitút pre výskum práce a rodiny. Zákon č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách v znení neskorších predpisov.