Komparácia vybraných druhov motivácie u študentov vysokých škôl - Bulková, Kristína
Zisťovanie významnosti inštrumentálnej, poznávacej a sociálnej motivácie aktivujúcej správanie mladých ľudí v procese prípravy na budúce povolanie. Porovnanie vybraných druhov motivácie u študentov vysokých škôl. Výsledky výskumu.