Na stráž! Ako funguje Kotlebova propaganda na Slovensku - Petková, Zuzana
Podpora strany Mariana Kotlebu ĽSNS neustále rastie. Popularitu získava najmä medzi mladými na sociálnych sieťach, osobných stretnutiach na dedinách, šírením propagandy a hoaxov. Extrémizmus sa na Slovensku stáva politickým mainstreamom. Ako zabrániť tomu, aby tu o pár rokov nevládli neofašisti?