Nezamestnanosť absolventov slovenských vysokých škôl v roku 2015 - Blanár, František
Absolventská miera nezamestnanosti z hľadiska ukončeného stupňa terciárneho vzdelania, skupiny študijných odborov a vysokej školy. Prehľad štatistických údajov evidovanej nezamestnanosti absolventov slovenských vysokých škôl za rok 2015.