<The> Competitiveness of Slovak Products Manufacturing Companies in Foreign Trade - Richnák, Patrik, 1988-
Certifikáty sú prezentované zákazníkom, ako forma marketingu, alebo ako ospravedlnenie sa za vyššiu cenu produktu. Potreba a uplatnenie certifikácie v zahraničnom obchode výrobných podnikov. Podmienka certifikácie vlastníctva pri exporte.