Bolonský proces v Európe po roku 2010 – konsolidačná fáza - Čikešová, Mária
Pokračovanie série článkov o reforme vo vysokom školstve, ktoré predstavia Bolonský proces a Európsky vysokoškolský priestor v medzinárodných súvislostiach. Dôvody vzniku a priebehu konsolidačnej fáze po roku 2010 a aplikácia v slovenských podmienkach.