Nový vietor pre AeroMobil a spol. - Kvašňák, Lukáš
Prvé lietajúce autá pod značkou AeroMobil by mali putovať k zákazníkom na prelome rokov 2018 a 2019. Spoločnosť pripravuje predstavenie ďalšieho prototypu lietajúceho auta. Na štarte sú ďalší hráči - technologický gigant Uber, holandská firma PAL-V a lietajúce auto Liberty, čínsky výrobca dronov. Infraštruktúra je jednou z bŕzd pri rozvoji nových spôsobov prepravy. Stále je veľa komplikácií.