Kam kráča (bio)potravina? - Nekolová, Jana
Spotreba biopotravín v Česku. Obchod, obchodné reťazce a biopotraviny. Záujem o biopotraviny a výrobky rastie, ale len pozvoľna. Cesta k zákazníkovi vedie cez kvalitné a lokálne potraviny.