Přínosy metody Argumentační esej ve výuce ekonomických předmětů - Holečková, Lenka
Schopnosť vyjadriť svoj názor a účinne argumentovať patrí medzi kľúčové zručnosti, ktorými by mali študenti disponovať pri vlastných prezentáciách, skúškach či obhajobách. Využitie možnosti rozvoja argumentačných zručností pri výuke ekonomických predmetov a ako pracovať s metódou argumentačnej eseje.