Projekt matematika VŠEM – lineární algebra - Coufal, Jan
História lineárnej algebry a aplikovanej matematiky. Základné aspekty vývoja lineárnej algebry v teórii aritmetických vektorov, matíc, sústav lineárnych rovníc, maticovej algebry, determinantov, lineárnych, bilineárnych a kvadratických foriem.