<The> Potential of civil society – an opportunity for social work - Gojová, Vendula
Súčasný stav a situácia sociálneho podnikania u poskytovateľov sociálnych služieb. Inovácie, metódy a postupy, ktoré si vyžadujú multidisciplinárnu spoluprácu. Poskytovanie sociálnych služieb a etika v sociálnej práci.