Rokovania a podujatia organizované počas slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie v oblasti ochrany a manažmentu vôd - Novák, Vladimír
Informácie o rokovaniach a konferenciách uskutočnených v Bratislave počas predsedníctva Slovenska v EÚ (2. polrok 2016). Nosnou témou predsedníctva SR v Rade EÚ v oblasti vôd bol "nedostatok vody a sucho" s dôrazom na efektívne využívanie zdrojov, dynamicky orientovaný manažment vôd a ich ochrana.