Social work research and practice – towards a productive relationship - Balkow, Kerstin
Sociálna práca musí mať miesto v modernej spoločnosti v rámci systému, ktorý je určený na riešenie znalostí. Interpretácia výsledkov výskumu a praxe v sociálnej práci. Schopnosť manažérov sociálnej práce komunikovať s vedcami a výskumníkmi.