Vylúčenie retroaktivity vo vzťahu k amnestii? - Vršanský, Peter
Pohľad medzinárodného práva k otázkam amnestie a zrušenia amnestie. Medzinárodnoprávny rozmer problematiky. Otázka porušenia medzinárodných záväzkov Slovenskej republiky. Zákaz retroaktivity.