5. výročné fórum Stratégie EÚ pre Dunajský región - Novák, Vladimír
3. - 4. 11. 2016 sa v Bratislave uskutočnilo 5. výročné fórum EUSDR s názvom Inovačné toky - voda, vedomosti a inovácie v Dunajskom regióne. V rámci fóra bol zorganizovaný workshop s názvom Voda - bezalternatívny zdroj pre život, v rámci ktorého boli prezentované témy predsedníctva SR v EUSDR, ako aj dôležité environmentálne projekty. Taktiež bol prezentovaný projekt DAREFORT zameraný na vybudovanie efektívneho varovného systému pred povodňami.