Chci dělat věci, které mají smysl, a nacházet v životě i práci rovnováhu - Kazdová, Alena
Michaela Hrdličková sa zaradila medzi 25 TOP žien českého podnikania za rok 2016. Zvíťazila v odvetví bio-farmácie. Šesť rokov je na čele českej pobočky americkej biotechnologickej firmy Biogen. Aká bola jej cesta na pozíciu vrcholovej manažérky. Ako vedie svojich ľudí. Rola ženy v manažmente. Čím sa líši ženský a mužský leadership. Spolupráca medzi ženami a mužmi. Diverzita na pracovisku.