Průmysl 4.0 a společenskovědní výzkum - Vacek, Jiří
Pojem Priemysel 4.0. Štyri vlny priemyselnej revolúcie. Kompetencie, znalosti a zručnosti pre prácu s inteligentnými technológiami. Nahraditeľnosť ľudskej práce strojmi.