Lídři udávají směr a tón těm, které vedou - Kejhová, Hana
Simon Sinek - autor kníh Začnete s proč a Lídři jedí poslední. Hlavná myšlienka kníh - silné firmy stavajú na princípoch, ktoré pomáhali ľudskému druhu prežiť. Silné a zdravé organizácie zdieľajú kultúru, v ktorej vodcovia poskytujú svojim členom ochranu zhora a ľuďom dole záleží jednému na druhom. Potreba človeka cítiť sa v bezpečí. Väzby medzi ľuďmi. Zisk a rast nestačí. Líder s prirodzenou autoritou.