Analýza vývoje kvality a výkonnosti potravinářských výrobků - Richter, Jiří
Analýza spokojnosti zákazníkov s kvalitou potravinárskych výrobkov a s tým súvisiaci výskum výkonnosti podnikov, ktoré tieto výrobky produkujú.