Moderní firma se snaží výpovědi lidí včas předejít - Kazdová, Alena
Najčastejšie príčiny výpovedí u zamestnancov. Ako postupovať v prípade, ak ide o kľúčového zamestnanca, ktorý dal výpoveď. Ako zvrátiť výpoveď. Predchádzanie problémom. Motivačné nástroje, aby ľudia z firmy neodchádzali. Ako pracovať s vyhorením. Generačná obmena na pracovisku.