Analytical View of the Perception of Selected Innovative Approaches in Marketing Communications - Dorčák, Peter, 1979-
Vnímanie inovatívnych prístupov v marketingovej komunikácií na selektovanom trhu, a to z pohľadu spoločností na strane ponuky a ich potenciálnych zákazníkov na strane dopytu.