Dobrovoľnícky cestovný ruch na príklade troch kultúrnych festivalov - Pompurová, Kristína
História dobrovoľníckeho cestovného ruchu. Analýza činnosti a manažmenu dobrovoľníkov na vybraných kultúrnych festivaloch ako súčasti produktu vybraných cieľových miest na Slovensku. Dobrovoľnícky cestovný ruch ako globálny fenomén 21. storočia.